Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Hvorfor synge i kor?

Å synge i kor er trolig den mest selvutviklende og avstressende mentale og fysiske aktiviteten man kan utøve.

Illustrasjonsbilde av teksten; I don`t SING because I`m HAPPY; I`m HAPPY because I`m SING. William JamesBruk av vår stemmeprakt er noe av det mest personlige vi kan dele av. Det krever mot i tillegg til fysisk og lungemessig kondisjon og kapasitet.

Utviklende og avstressende

Tre timer med korøvelse hver mandag gir energi til en hel uke med mental og fysisk aktivitet. I tillegg er det en god følelse å gi av seg selv til et publikum som setter pris på det vi synger. Å oppleve dette sammen med andre, er både til glede for oss, vårt publikum og våre dirigenter.

Vår kompetente dirigent Jon Fylling utfordrer oss både musikalsk og improvisasjonsmessig. Det utvikler oss, ikke bare som sangere, men også som mennesker.

Har du lyst, tid og mot? Ta en tur innom oss en mandag og bli kjent med oss og vår sang. Ring gjerne til leder Jan Ivar på tlf. 480 49 148 så vi vet at du kommer.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå