Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Om Bodø Kammerkor

Bodø Kammerkor ble grunnlagt i 1981 av dirigent og sanger Reidar Sandstrak og består i dag av 35 - 40 sangere.

Alle som synger i Bodø Kammerkor har en felles interesse. Det er kormusikk og gleden over å skape musikk sammen som vi alle tiltrekkes av. Vår dirigent Jon Fylling utfordrer våre sangmessige forutsetninger til glede for oss korsangere, men også for våre tilhørere.

Når synger vi og hva synger vi?

Vi har våre korøvelser hver mandag fra kl. 19:00 - 22:00 i Bodin Seremonirom. Musikalsk sett befinner vi oss i den klassiske musikktradisjonen, men har også plass til både viser, folketoner og litt jazz i ny og ne.

Konserter og korturneer

Vi har regelmessige konserter hvor koret tidvis forsterkes med lokale og/eller nasjonalt kjente sangere og musikere. Koret har gjennom årenes løp gjort tilsammen fire innspillinger samt flere fremføringer av store verk. Vi er et kor som liker å jobbe variert med både større korverk og mindre stykker. Koret har høye musikalske ambisjoner.

Sosialt miljø

I Bodø Kammerkor har vi som mål at alle skal oppleve et godt sosialt miljø. Vi tror at når mennesker som trives i hverandres selskap så høres det på kvaliteten i musikken vi skaper.
Kunne du tenke deg å synge sammen med oss? Velkommen til prøvesang hos vår dirigent. Ta kontakt med vår leder Jan Ivar Vorren, tlf 48049148 eller e-post: janivar.vorren@online.no

Vi vil gjerne ha med flere sangere i alle stemmergrupper.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå