Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Toner til Jul - 2024

Søndag 15. desember og mandag 16. desember kl 20.00 fremfører vi på nytt den ultimate julekonsert som garantert vil gi deg julestemning.

Vignett - Toner til JulTradisjonen tro vil Bodø Kammerkor også i desember 2024 i samarbeid med Coop Nordland servere Bodøs innbyggere en nær og god julestemning.

Bodin Kirkes middelalder-vegger gir oss den perfekte rammen og den perfekte gjenklangen for våre førjulstanker.

 

Noe kjent og noe ukjent

Som alltid vil vi sette i sammen et program av noe nytt og noe gammelt, men også noen mer ukjente toner.

Du vil selvfølgelig få høre den mest kjente julesangen av dem alle, Deilig er Jorden. Denne sender oss ut i desemberkvelden når det hele toner ut.

TONER til JUL fremfører vi sammen med Bjørn Andor Drage, som trakterer tangenter, Bodø Strykevintett som gir oss den gode varme strykerklangen, og dirigent Jon Fylling som trygt leder oss inn i julestemninga.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå