Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kjøp billetter til Toner til Jul i Bodin Kirke

Søndag 10. og mandag 11. desember kl 20.00 fremfører vi den ultimate julekonsert som garantert vil gi deg julestemning.

Vignett - Toner til JulTradisjonen tro vil Bodø Kammerkor også i år servere Bodøs innbyggere en nær og god musikalsk juleopplevelse.

Bodin Kirkes middelaldervegger gir oss en stemningsfull ramme og god gjenklang for våre førjulstanker.

Kjøp billetter:

Noe kjent og noe ukjent

Vi har valgt både gamle kjente, og nye spennende julesanger fra vårt allsidige repertoar. Vi byr derfor på stemingsfulle konserter hvor koret akkomagneres av en kvintett strykere, orgel og piano.

Selvfølgelig kommer vi til å synge Deilig er Jorden, Nordnorsk Julesalme og Carol of the Bells blant mye mer. Og sangene og musikken sender oss ut i desemberkvelden når det hele toner ut.

TONER til JUL fremfører vi sammen med Bjørn Andor Drage, som spiller orgel og piano, Bodø Strykekvintett som gir oss den gode varme strykerklangen, og dirigent Jon Fylling som trygt leder oss inn i julestemninga.

 

Nataliia Zolotoperv- soloviolinist og konsertmester.Dirigent - Jon FyllingBjørn Andor Drage - orgel og klaver

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå